Groepstrainingen en individuele trajecten

DAP biedt groepstrainingen en individuele trajecten om de balans te herstellen tussen verstand en gevoel. De verschillende trajecten zijn opgesteld op basis van drie fasen waarin een burn-out zich kan bevinden: bijna burn-out; er middenin of na de burn-out. Voor bijna-burn-outers ligt de nadruk op het voorkomen van een burn-out en ligt de nadruk op (h)erkenning (Groepstraining). Zit je er middenin, dan heb je vaak nergens meer zin in en is alles je teveel (Individueel traject). Wie ooit een burn-out heeft gehad, krijgt op enig moment, vaak als het energiepeil zakt te maken met de angst voor terugval, de nadrukt ligt op herkennen en op jezelf vertrouwen.

Kenmerkend voor de DAP aanpak:

 • Haptonomische aanpak
 • Leren door ervaren
 • Omgaan met grenzen en gevoelens
 • Herkennen van en reageren op signalen van je lichaam
 • Balans tussen in- en ontspanning
 • Maatwerk

Individuele trajecten

Voor wie

Je kampt met een burn-out en werkt niet of nauwelijks meer. Je bent moe, gespannen, rusteloos of juist down. Je wilt het liefste zo snel mogelijk je oude zelf terug. Je denkt eigenlijk niet dat jij burn-out zal raken, maar weet niet goed wat je is overkomen en hoe het ooit weer anders kan.

Wat

In tien individuele sessies van een uur staat herstel van je balans tussen denken, voelen en doen centraal. Vanuit rust, ontspanning en structuur, bewandel je langzaam de weg naar accepteren en ontdekken hoe het zover heeft kunnen komen. Je leert jezelf opnieuw kennen en gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden om weer vitaler in het leven te staan.

Hoe

Door middel van gesprek, aanraakoefeningen en ervaringsoefeningen werken we aan inzicht, lichaamsbewustzijn, (h)erkenning van hoe jij de dingen aanpakt, beweegredenen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

Waar en wanneer

In de praktijk van DAP Coaching in Apeldoorn. Je kunt per direct een afspraak maken.

Prijs

€ 1050,00 p.p.
Particulieren € 750,00 p.p.

Groepstrainingen

Voor wie

Als je meer stress ervaart dan je lief is. Je piekert, bent prikkelbaar en hebt last van verschillende pijnen en kwaaltjes. Je verlangt naar een betere balans in je leven. Je loopt risico op burn-out.

Wat

Dit is het startpunt om NEE te zeggen tegen burn-out! Je leert vroegtijdig stresssignalen bij jezelf herkennen. Je krijgt handvatten en wordt je bewust van je grenzen en je bewegingsruimte. Je gaat voelen waarom het nodig is om de balans te herstellen tussen inspanning en ontspanning.

Hoe

Vijf trainingen van 2,5 uur, met inzicht, reflectie en vooral  ervaringsoefeningen. Je ervaart aan den lijve hoe jij de dingen aanpakt en hoe het anders zou kunnen. Je leert je lichaam kennen en je grenzen aangeven zodat jij stress de baas kunt blijven. Elke bijeenkomst heeft een ander thema:

 1. Hier en nu, ontdekken hoe het is;
 2. Inspanning en ontspanning, verdragen;
 3. Grenzen (h)erkennen;
 4. Keuzes maken;
 5. De balans opmaken.

Waar en wanneer

In de praktijk van DAP Coaching in Apeldoorn.

Data

n.n.b.

Prijs

€ 825,00 p.p. ex BTW
Particulieren €550,00 incl. BTW

* De groepstrainingen zijn in verband met Corona tijdelijk stopgezet. Ben je geïnteresseerd stuur een mail naar dapcoaching@live.nl of bel me op 0610800602

Voor wie

Als je hersteld bent van of herstellende na een burn-out en terugval wilt voorkomen en/of als onderdeel van een reïntegratietraject. Als je een burn-out hebt gehad,sta je vaak bewuster in het leven door nieuwe inzichten en ervaringen. Toch ben je nog regelmatig bang om terug te vallen. Je energie is nog niet op peil en je bent nog terughoudend in sociale contacten en de hoeveelheid dingen die je doet.

Wat

Deze training helpt je om jezelf te ondersteunen in het blijven luisteren naar je gevoel. We helpen je om op tijd lichaamssignalen en gedragspatronen te herkennen. Je krijgt de gelegenheid nieuwe manieren uit te proberen en meer op jezelf te vertrouwen.

Hoe

Tijdens vijf bijeenkomsten van 2,5 uur werken we aan omgaan met de angst voor terugval en de wens om weer zo snel mogelijk aan de slag te gaan. De (ont-)spanningsoefeningen helpen je luisteren naar wat je lichaam je vertelt. De ervaringsoefeningen hebben een terugkerend thema: weer op je eigen kompas durven varen.

Waar en wanneer

In de praktijk van DAP Coaching in Apeldoorn.

Data

n.n.b.

Prijs

€ 825,00 p.p. ex BTW
Particulieren €550,00 incl. BTW

* De groepstrainingen zijn in verband met Corona tijdelijk stopgezet. Ben je geïnteresseerd stuur een mail naar dapcoaching@live.nl of bel me op 0610800602

Nieuwsgierig?

Bel me gerust of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Je kunt ook hier contact opnemen.