DAP & Do

Mijn naam is Dominique Ariane Peters en mijn voorletters vormen samen de naam DAP. DAP doet mij denken aan dapper en wie de uitdaging aan gaat om zichzelf beter te leren kennen en om iets nieuws te leren, is per definitie dapper in mijn woordenboek.

Mijn achtergrond

Geboren in 1960 heb ik na mijn Gymnasium alpha, Nederlands en Communicatiewetenschap gestudeerd. Daarna werkte ik als eindredacteur van een vaktijdschrift, als fractievoorlichter in de Tweede Kamer, gemeenteraadslid in Amsterdam en senior communicatieadviseur bij TNO. In 2000 maakte ik kennis met haptonomie en die ervaring leert mij nog elke dag hoe anders de wereld aanvoelt als ik haar beleef vanuit mijn gevoel.

Dankzij deze ontdekking kwam ik op een andere manier in beweging, trouwde, verruilde mijn wijn werk voor het fulltime volgen van de HBO Vakopleiding Haptonomie bij Synergos en vestigde mij in 2010 als zelfstandig haptotherapeut in Haarlem. Sindsdien volgde ik de opleidingen Psychologische en Medische Basiskennis en deed meerdere na- en bijscholingen waaronder trauma- en
kinderhaptotherapie specialisaties bij de Academie voor Haptonomie in
Doorn. Door de jaren heen ontwikkelde ik speciale aandacht voor burn-out

Eind 2018 verhuisde ik terug naar mijn geboortestad Apeldoorn en met 10 jaar ervaring op zak werk ik nu met veel plezier in mijn haptotherapiepraktijk daar. Meer over mijn praktijk in Apeldoorn

 

Nieuwsgierig?

Bel me gerust of mail voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een intake. Je kunt ook hier contact opnemen.