Dap Haptotherapie Apeldoorn Header 01

DAP & Do

Mijn naam is Dominique Ariane Peters en mijn voorletters vormen samen de naam DAP. DAP doet mij denken aan dapper en wie de uitdaging aan gaat om zichzelf beter te leren kennen en om iets nieuws te leren, is per definitie dapper in mijn woordenboek.

Mijn achtergrond

Geboren in 1960, heb ik na mijn gymnasium alfa, Nederlands en communicatiewetenschappen gestudeerd. Daarna heb ik gewerkt als eindredacteur voor een vaktijdschrift voor elektrodetaillisten (ERM Journaal), als fractievoorlichter in de Tweede Kamer, als politiek adviseur en gemeenteraadslid in Amsterdam en tot slot als senior communicatieadviseur bij TNO.

In 2000 heb ik kennisgemaakt met de haptonomie en die ervaring leert mij nog elke dag hoe anders de wereld aanvoelt als ik haar beleef vanuit mijn gevoel.
Dankzij deze ontdekking ben ik ook op een andere manier in beweging gekomen, ik ben getrouwd en heb mijn werk als senior communicatieadviseur verruild voor het fulltime volgen van de Vakopleiding Haptonomie en nu het zelfstandig ondernemerschap als haptotherapeut.

Dominique Peters van DAP coaching in de deuropening

Wil je weten hoe ik jou kan helpen?