Beleid in verband met Coronavirus

De steeds verder verscherpende noodmaatregelen van onze overheid zijn erop gericht om een piek in besmettingen te voorkomen. Hierop is een kans door de komende tijd 1. zoveel mogelijk reisbewegingen en 2. zoveel mogelijk nabij contact te voorkomen. Er zijn nog geen overheidsmaatregelen afgekondigd met betrekking tot (hapto)therapie en het is zeker mogelijk om anderhalve meter afstand te houden door vooral te kiezen voor gesprek, maar omdat ik ook met het openbaar vervoer moet reizen (mijn woonplaats is Apeldoorn), staat het voortzetten van de haptotherapiesessies voor mijn gevoel haaks op de noodmaatregelen.

Hoewel het mij zwaar valt, wil ik mijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en zo min mogelijk bijdragen aan de kans om anderen zoals jullie, mijzelf en onze huisgenoten te besmetten. Dit betekent voor jou als (potentiele) cliënt voorlopig geen afspraken aan de Jansweg en de P.W.A.-laan.

In plaats daarvan wil ik je de mogelijkheid bieden om virtueel af te spreken, per telefoon, mail, app of facetime en misschien skype (dat laatste heb ik niet eerder gedaan). Vorm en frequentie bepalen we samen. Ik zal hiertoe met iedereen de komende dagen  persoonlijk contact opnemen.

Ik heb dit besluit niet lichtvaardig genomen en hoop op je begrip.